Arkansas

View listings

arkansas.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Arkansas

Fastighet till salu i Arkansas

Det gränsar mot norr med Missouri, i öst med Tennessee och Mississippi, i söder med Louisiana och Texas, och i väst med Oklahoma.

Om du letar efter en ny fastighet till salu i Arkansas finns det många faktorer att tänka på innan du bestämmer dig. En av de viktigaste faktorerna att titta på är Arkansas bostadsmarknad.

Marknaden kommer att berätta om fastighet till salu priser i Arkansas förväntas gå upp eller ner. Detta kan få en enorm inverkan på hur mycket du betalar för ett nytt hem och till och med en hyra.

Ägare och säljare var glada för att det senaste året ökade fastighetsmarknaden i Arkansas med 2,2%.

Flera städer, som Bentonville i Arkansas, har egendom till salu som för närvarande säljer upp till 250 000 dollar. Andra städer, som Eureka Springs, har bostäder på marknaden som sträcker sig från $ 72.000 till $ 95.000.

Säljare är glada eftersom priserna till försäljningspriser i Arkansas fortsätter att öka med cirka 3% mellan nu och mars 2019. Det är absolut en säljares marknad just nu, men på grund av det låga genomsnittliga bostadspriset kan fler människor investera i ett hem.

Det här är också en bra tid att köpa en fastighet till salu i Arkansas eftersom fastighetsskatten är till en rimlig takt.

När du väl vet att du kan betala för en ny fastighet till salu i Arkansas, är nästa steg att avgöra var du vill flytta, den idealiska delen av Arkansas som passar dina personliga behov.

även om Bentonville ligger i högre ände när det gäller bostadskostnader, räknas det som en av de bästa ställena att bo i staten.

Några av skälen till det höga betyget beror på att denna enstans småstad har blivit en kulturell smältpotte, med människor av alla raser, religioner och åldrar som bor här lyckligt.

Skolorna i Bentonville är toppbetyg.

En annan mycket bra plats att leta efter en fastighet till salu i Arkansas är Greenbrier.

Men kommentatorer har också kallat den här staden som den säkraste i Arkansas.

Den låga brottsfrekvensen, småstadskänslan och klass A-skolor gör det här till en utmärkt plats att investera i en ny fastighet.

Fayetteville är också en härlig plats där du kan söka en fastighet till salu i Arkansas

Det är inte en stor stad. Befolkningen är cirka 77 000 medborgare.

Medan fastighetspriserna har ökat ett par procentenheter i år är det fortfarande en bra tid att köpa en fastighet till salu i Arkansas.

Marknaden förväntas stiga. Det innebär att fastigheter i ditt prisklass blir dyrare nästa år.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 15441

Försäljning Villa, Arkansas, Pulaski County, Little Rock, Area: LITTLE ROCK (UALR

1,281,954.64SEK
Försäljning
Villa

136.66 m²
Äter i köket, Separat matsal, golv, trägolv, inbyggda ins, takfläkt (s), Torktumlare Connection-Electric, däckade Attic, rökdetektor (s), duschkabin, ...
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB